%49
Revista Akademike Legal ( 2017 Yılı Aboneliği ) ( 2 Sayı ) Legal Yayın

Revista Akademike Legal ( 2017 Yılı Aboneliği ) ( 2 Sayı )


Basım Tarihi
2017
Kapak Türü
Karton
Kağıt Türü
1 Hamur
Basım Yeri
İstanbul
Stok Kodu
2519-91021955,00 TL 480,00 TL
(Bu ürünü aldığınızda 480 puan kazanacaksınız)
   480

Revista Akademike Legal ( 2017 Yılı Aboneliği ) ( 2 Sayı )

Yılda 2 Sayı Yayınlanır

 

Yıl:2017 Sayı:1

İÇİNDEKİLER

ARTIKUJT MBI ÇËSHTJET LIGJORE    

Kontrollimi I Kompjuterave Në Sistemin Gjyqësor Turk Dhe  Konfiskimi I Provave Të Gjetura

Prof. Dr. Yavuz ERDOĞAN           

Marrëdhëniet Turqi-Be: Një Vështrim I Shkurtër Dhe Ndikimi I Krizës Së Refugjatëve Tek Negociatat E Pranimit Mes BE-Së Dhe Turqisë

As. Doc. Dr. Kutluhan BOZKURT 

Ndërmjetësimi Si Një Mekanizëm I Mrekullueshëm I Zgjidhjes Së Mosmarrëveshjeve

Av. Nilgün SERDAR ŞIMŞEK - Av. Kerim BÖLTEN     

Kriteret Bazë Për Themelimin E Një Shoqërie Aksionare Në Turqi

Krye-Inspektor, Ministria e Shkencës, Industrisë dhe Teknologjisë Soner ALTAŞ          

Benchmarking Në Shërbimin Publik Evropian Dhe Atë Shqiptar (Rasti I Dpuk)

Specialist Fiskal dhe Financiar Ahmet GJINISHI   

 

CONTENTS 
LEGAL ARTICLES 19
Search Of Computers In Turkish Judiciary System And Seizuring The Evidence Found 
Prof. Dr. Yavuz ERDOĞAN 21
Turkey – EU Relations: A Short Overview And Impact Of The Refuges Crisis On The EU-Turkey Accession Negotiations
Asst. Prof. Dr. Kutluhan BOZKURT 41
Mediation As A Charming Dispute Resolution Mechanism
Atty. Nilgün SERDAR ŞİMŞEK - Atty. Kerim BÖLTEN 55
Basic Requirements For The Establishment Of A Joint Stock Company In Turkey
Chief Inspector, Ministry of Science, Industry and Technology Soner ALTAŞ 69
Benchmarking In The Europian And Albanian Public Uttilities
Tax and Financial Expert Ahmet GJINISHI 75

 

 

 

 

Revista jonë

“Revista Akedemike Legal”, numri i parë isë cilës do të botohet në vitin 2016, është hapi i parë i realizimit të synimit të shoqërisë Legal Publishing Albania për të kontribuar dhe zhvilluar më tej ligjin dhe fushën akademike në Shqipëri.

“Revista Akedemike Legal” është një revistëe cila i nënshtrohet vlerësimit akademik dhe botohet dy herë në vit, kryesisht e gatshme për të botuar artikuj që kanë lidhje me ligjin, zbatueshmërinë dhe çdo artikull që ka të bëjë me aspektin akademik dhe atë praktik në fushën e ekonomisë, biznesit dhe financës, subjekte që janë të lidhura ngushtë me ligjin.

Ju mund t’i dërgoni drejtëpërsëdrejti artikujt tuaj dhe mendimet tuaja në adresën e e-mailit info@legalalbania.com.

Ju lutem kontrolloni faqet përkatëse në lidhje me parimet e botimit të Revistës.

Nëse dëshironi që të kontaktoni me shtëpinë tonë botuese përmes telefonit, ju mund të komunikoni me një nga koordinatorët tanë të komunikimit të listuar në faqen tonë të komunikimit.

Dëshirojmë të falenderojmë të gjithë kolegët tanë, të cilët kanë dhënë kontribute të çmuara për zhvillimin e ligjit shqiptar dhe jetës akademike duke dërguar artikujt, mendimet, vendimet e gjykatës së apelit dhe analiza të vendimeve të gjykatës.

About Our Journal

“Legal Academic Journal”, whose first issue shall be published in the year 2016, is the first step toward accomplishing Legal Publishing Albania’s goal of contributing, and developing the Albanian law, and the academia.

“Legal Academic Journal” is a journal that is refereed and semi-annual journal, mainly available for legal articles, applicable articles and any other academic, and practice oriented articles on economics, business, and finance, the subjects which are closely related to law.

You may directly send your articles, and views to our journal through info@legalalbania.com mail address.

Please check the related page regarding the publication principles of the Journal.

If you want to get in touch with our publishing house through te­lephone, you may communicate with one of our communication coordi­nators listed on our communication page.

We would like to thank all our colleagues, who had valuable cont­ributions to the development ofthe Albanian law, and the academic life, by sending articles, opinions, Courtof Appeals’s rulings, and analysis of the Court rulings.

 

Dergimiz Hakkında

İlk sayısı 2016 yılında yayınlanan"Legal Akademik Revista" Legal Publishing Albania'nın Arnavutluk hukukuna ve akademisine katkı sağlama ve geliştirme amacını gerçekleştirmenin ilk basamağıdır.

Legal Akademik Revista (LAR), altı ayda bir yayınlanan hakemli bir dergi olup, hukuk başta olmak üzere hukukla yakın ilişki içinde olan ve hukuki boyutları da bulunan iktisat, işletme, ekonomi ve maliye alanlarındaki her türlü akademik ve uygulamaya yönelik makalelere açıktır.

Dergimize doğrudan info@legalalbania.com mail adresi üzerinden makale ve görüşlerinizi gönderebilirsiniz.

Yayınevimiz ile telefonla irtibata geçmek isterseniz iletişim sayfamızdan iletişim koordinatörlerimiz ile görüşebilirsiniz.

Dergimize makale, görüş, yüksek mahkeme kararı ve mahkeme karar incelemesi göndererek değerli katkılarını sunan, Arnavutluk hukukunun ve akademik hayatının gelişimine destek olan tüm meslektaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

Yorum yaz
Bu kitaba henüz yorum yapılmamış.
Cardfinans ( Finansbank )
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
480,00   
480,00   
2
240,00   
480,00   
3
160,00   
480,00   
Bonus Card ( Garanti - TEB - Denizbank - Şekerbank vb. )
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
480,00   
480,00   
2
240,00   
480,00   
3
160,00   
480,00   
Maximum Card ( İş Bankası - Ziraat Bankası )
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
480,00   
480,00   
2
240,00   
480,00   
3
160,00   
480,00   
Worldcard ( YKB - TEB - Vakıfbank - Anadolubank - Albaraka )
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
480,00   
480,00   
2
240,00   
480,00   
3
160,00   
480,00   
Diğer Kartlar
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
480,00   
480,00   
2
240,00   
480,00   
3
160,00   
480,00   
Kapat